Miljøer A1: Trinn 3

Mål: Gå til Carnegie Museum of Art og dokumenter miljøet rundt et bestemt kunstverk.

Lobbyen

Etter at jeg kom inn i lobbyen og mottok billetten min, var det to viktigste måter å gå videre inn i museet.

  1. Gå opp trinnene eller heisene inn i kunstgalleriene.
Skilt som fører opp til Kunstgalleriene.
  1. Fortsett å gå ned i hovedhallen mot Museum of Natural History.
Ser mot Naturhistorisk museum.

Navigering I lobbyen var det en rekke skilting for å guide besøkende gjennom museet. Et stort vertikalt skilt pekte mot kunstgalleriene ovenpå, og et mindre horisontalt banner annonserte den pågående kunstutstillingen i 2020. I tillegg til målsetting i miljøet, var kart tilgjengelig for besøkende å bruke ved billettbordet.

Fordi hovedmålet mitt var å undersøke kunsten, fulgte jeg skiltene og tok trappa opp til andre etasje.

Trappen

Hovedtrapp opp til andre etasje er en lang og forsiktig skråning, med grunne, enkle trinn. Ved å forlenge trappen, blir handlingen med å gå opp til andre etasje sin egen liminal terskel. Gå opp, den venstre siden av trappen inneholder et stort veggmaleri med fargede blokker.

Den vakre trapp.

Når du ser til høyre besøkende, kan du se panoramautsikt over utegården gjennom de store glassrutene. Det var en effektiv måte å annonsere funksjonene i gårdsplassen til besøkende som kan være interessert i å gå utenfor senere.

Panoramautsikt over utegården.

Imidlertid var det noen få problemer med trappen som gjorde det ubehagelig å bruke den. Mens skråningen var enkel og gradvis, var trinnene vanskelige og tøffe å navigere. Allissa og jeg hadde begge problemer med trinnets størrelse, som generelt var for stor. (Allissa er 5 '2 "og jeg er 5' 9").

Overstore trinn.

Trinnene var for lange til å bare klatre fra trinn fra trinn, men var for korte til å gå en full ekstra skritt. Det gjorde klatring i trappene.

Inter-gallerirommet

Når jeg kom til andre etasje, kunne jeg enten dreie til høyre inn i Heinz Galleries, som brukes til å reise utstillinger, eller så kunne jeg svinge til venstre inn i Scaife Galleries, som huser museets mer permanente samling. Dette rommet mellom galleriene, som jeg vil kalle mellomgalleriets rom, var et liminalrom for besøkende å besøke begge galleriene.

Intergalleriets plass med navigasjonsskilt.

Heinz Galleries på høyre side av mellomgalleriets plass hadde mer enn god skilting som viste frem 2020-utstillingen innen:

Til høyre, masse skilting som viste frem dagens utstilling.

På den andre siden var området rundt dørene til Scaife Galleries stort sett nakent og ble opplyst svakere:

Den mørke, ensomme inngangen til Scaife Galleries mot venstre for mellomgalleriets plass.Skilting som viste hva som var i Scaife Galleries.

Selv om det kanskje er naturlig at en midlertidig utstilling får mer oppmerksomhet enn museets faste samling, følte jeg fortsatt at de to områdene ble vist uforholdsmessig. De fleste kunstmuseer jeg har besøkt, fremhever de faste samlingene deres som grunnlaget for museet, og viser de midlertidige utstillingene som en interessant utvidelse av museet.

Inn i Scaife Galleries

For å komme inn i galleriene, måtte jeg krysse en terskel med doble glassdører, som avslørte innholdet i galleriet fra det midlertidige liminalrommet. Da jeg gikk inn i galleriene, endret flere sider av miljøet seg som signaliserte terskelen inn i galleriet.

Mellomgalleriets plass—

  • var mørkt, med begrenset belysning
  • ble konstruert med mørke steinvegger og gulvbelegg
  • hadde stort sett nakne vegger
  • tillatt omgivelsesstøy fra lobbyen å lekke gjennom

Til sammenligning har Scaife Galleries—

  • ble tent med myk, lys belysning
  • hadde lyse, off-white vegger
  • var for det meste stille med en og annen susende hvisking eller lav brumme
  • hadde en mye mer ikke-lineær flyt, med flere alternativer for å navigere i rommet
  • ble gulvet med en kombinasjon av lys stein og hardved.
Noen bilder som viser frem de lyse og luftige Scaife-galleriene.

Da jeg kom inn i Scaife Galleries, gikk jeg rett inn i galleri en, som ble fremhevet på kartet.

Gå mot Gallery One.

Et klistremerke på veggen fremhevet navnet på samlingen i galleriet: Karl og Jennifer Salatka Collect: Shaping a Modern Legacy. Merket var ikke i standardfonten som ble brukt på resten av museets skilting. I stedet ble den virkelig brukt som en logo som ble brukt til å merke plassen innenfor galleri en.

Et logomerke på veggen.

Når du går inn i terskelen, er det flere signaler som kjennetegner Gallery One fra resten av Scaife Galleries:

  • steingulv til tregulv
  • svakere lysbelysning
  • et mer lukket, rektangulært rom
Tregulvet til høyre tilhører Gallery One.

Da jeg gikk inn i Gallery One, var det mest åpenbare fokuspunktet det store, fargerike stykket på slutten av galleriet. Kanskje fungerer det som en måte å bevisstvis guide besøkende til den andre siden av galleriet.

Fordi dette galleriet er mer utsnitt enn resten av Scaife Galleries, er det roligere, får mindre ekko og har mindre trafikk.

Fra dette perspektivet vil et mulig miljøproblem være at delveggen på slutten av galleriet hindrer åpningen som gjør at besøkende kan gå ut på den andre siden. Ved å skjule avkjørselen, kunne det avskrekke besøkende til å komme inn i galleriet, og tenke at de måtte slippe å gå rundt for å gå ut. Det gjør plassen mer avstengt, fordi man ikke kan se hva som kan være utenfor terskelen. Resten av Scaife Galleries er avhengig av at besøkende kan se kikk på kunstverkene som ligger utenfor deres umiddelbare nærhet, noe som oppmuntrer dem til å gå frem og utforske.

Kunstverket som jeg valgte ble montert på høyre side av galleriet. Fordi den først og fremst er svart og mindre enn de større bitene, smelter den ganske lett inn i bakgrunnen.

Brød (1969) til venstre.

Mer spesifikt fokuserte jeg på det venstre panelet, med tittelen Brød, av Jasper Johns. Den er laget med bly, oljemaling og papir.

Én ting hindret virkelig visningsopplevelsen av stykket. Det var innelukket i reflekterende glass, noe som gjorde å se på stykket mer distraherende.

Når de ser det, er de fleste fascinert av komposisjonen. Det ser så realistisk ut; er det faktisk en brødskive? Både Allissa og jeg fant oss nærme oss for å undersøke stykket mer detaljert.

Elevations and Floor Plans of Gallery One:

Den hemmelige utstillingen

I tredje etasje i Natural History Museum er det en smal, svak og atmosfærisk hall fylt med fugleprøver. Terskelen til hallen blir gjort åpenbar, med en døråpning, en endring i belysning og materialer og loopede fuglelyder.

Inngangen til fuglehallen.

Mot den andre enden av hallen er et sett med små dører.

To små dører. (6 fot Human for skala).

Når døren åpnes, blir seeren møtt til lyder og en holografisk projeksjon av en roterende fugleart. Dette er alt inne i et lite rom innenfor døren.

terskler

Hva betyr det å være i dette miljøet?

Man kan ganske enkelt åpne døren og se den på litt avstand. Imidlertid kan man også se utstillingen ved å stikke overkroppen på den lille plassen for å få en mer oppslukende visuell og auditiv opplevelse.

Fordi plassen er så liten, og fordi den kan oppleves fra gangen, vil jeg si at hovedterskelen ville være døren. Hvis det er åpent, kan alle i umiddelbar nærhet se hologrammet og høre lydene. Når den er stengt, er det ingen som kan.

Kritikk?

Selv om denne særegne utstillingen kan analyseres fra en mer tradisjonell miljøutstilling ("døren er for liten, det er ikke nok skilting, det omkringliggende rommet kommuniserer ikke sitt indre ..."), synes jeg det er ganske effektivt, for etter alt sammen, er poenget med utstillingen ment å være mer av et mystisk / heldig perspektiv. På grunn av de unike egenskapene til utstillingen, tror jeg ikke det er nyttig å sammenligne denne utstillingen med mer tradisjonelle standarder. Jeg tror at menneskene som designet denne utstillingen, la inn mye arbeid allerede for å konstruere den nøyaktige opplevelsen de ønsket å levere.